TURIZMI

Pjese e Bashkise Fier  jane keto objekte Monumente te Kultures 1 . Qyteti antik i Apolonisë                 POJAN Qyteti antik i Gurëzezës CAKRAN Kalaja e Gurëzezës CAKRAN Kalaja e Margëlliçit MARGELLIÇ Tempulli antik (Afërdita) SHTYLLAS Nekropoli antik KRYEGJATE-RADOSTINE Vendbanimi prehistorok (neolitit i mesëm)                            CAKRAN Rënojat e vilës Romake (Vila Rustika)                               PLUK Mozaiku                                     LEVAN Mozaiku LIBOFSHE Kulla […]
Read More

EKONOMIA

Fieri renditet i treti në Shqipëri për nga rëndësia ekonomike. Ka një ekonomi të fuqishme dhe është qendra e Shqipërisë përsa i përket industrive të naftës, bitumit dhe bujqësisë.
Read More

Flora & Fauna

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Turizmi

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Ekonomia

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Sociale

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Mjedisi

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Industria

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Shëndetësia

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More